FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Riechedly Bazoer is een Feyenoord-speler’

Feyenoord wil deze winter tot het uiterste gaan om Riechedly Bazoer los te weken bij Vitesse. Een stap die Dick Advocaat zou toejuichen. Advocaat bij FC Utrecht samen met de multifunctionele oud-Ajacied en vertelt in het Algemeen Dagblad:

“Ik zei toen tegen hem: vier jaar geleden ging het niet over Frenkie de Jong, maar over jou. Nu staat je naam nergens meer.” De geroutineerde coach merkte dat zijn speler toe was aan een beetje stabiliteit: “Bazoer was duidelijk een jongen die je een beetje aandacht moet geven.”

“Hij is een jongen met extra kwaliteit, dat blijf ik zeggen”, vervolgt hij. “Die zit ook zo weer bij het Nederlands elftal als het allemaal op de rit staat. Deze jongen kan aan de bal zo goed voetballen.” Ook Fred Rutten denkt dat Bazoer een forse meerwaarde zou zijn voor Feyenoord: “Als het ooit moet gebeuren, dan zou dit een mooie leeftijd voor een goede stap kunnen zijn. Een mooi moment. Eerst nog top Eredivisie voor hij nog eens in een grote competitie zou willen spelen.” Hij heeft het wel over ‘huiswerk’: “Het vraagt wel begeleiding van eenieder. Tijd en energie erin stoppen en goed kaderen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *