FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ronald Koeman volgt Louis van Gaal op na WK in Qatar’

Het WK in Qatar is het laatste kunstje van bondscoach Louis van Gaal bij Oranje. Daarna treed hij af en moet er een nieuwe bondscoach komen. En die lijkt al bekend te zijn.

Onlangs werd Ronald Koeman immers ontslagen als hoofdtrainer van FC Barcelona en eerder bleek al dat de Zaandammer een klik heeft met de internationals van het Nederlands elftal. Rob Jansen, de zaakwaarnemer van de Zaandammer, reageert in Voetbal International: “Dat hebben we nog niet besproken. Bovendien is dat aan de KNVB, zij gaan daarover. Maar vanuit mijn persoonlijke perspectief zeg ik: een rentree van Ronald bij Oranje zou na het WK een logische keuze zijn. Hij heeft bewezen een goede bondscoach te zijn, de spelers waren tevreden, de bond was tevreden en Ronald zelf ook. Maar nogmaals: ik zeg dit op eigen titel, er is hierover geen enkel contact geweest.”

Het dienstverband van Koeman in het Camp Nou veranderde van een droom in een nachtmerrie: “Voor mij was het ontzettend interessant en spannend. Vakgewijs bedoel ik dat. In dit soort zaken is het belangrijk dat je het spel als agent met je verstand speelt. Het is een intens schaakspel, waarin je voortdurend moet schakelen en vooruitdenken. Voor Ronald en zijn gezin was het ook nog eens heel emotioneel. Het was zijn droomklus. En de afloop was allesbehalve een droom.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *