‘Feyenoord wil niet eens de helft betalen voor Bazoer’

Of Riechedly Bazoer deze transferperiode nog de overstap maakt naar Feyenoord is nog maar de vraag. Vitesse wil twee miljoen euro voor hem hebben en Feyenoord wil niets eens de helft voor hem betalen. Dit weet het medium Feyenoord Transfermarkt te melden.

Eerder werd gemeld dat de Arnhemmers zo’n twee miljoen euro verlangen voor een winterse transfer van Bazoer, maar volgens het doorgaans goed ingevoerde Twitter-kanaal heeft Feyenoord een vraagprijs van drie miljoen euro te horen gekregen. De Rotterdammers willen echter nog niet de helft betalen voor de 25-jarige libero, die over een halfjaar transfervrij is, maar ook in de belangstelling staat van PSV, Benfica en Sporting Portugal.

Volgens Feyenoord Transfermarkt is er tot dusver nog geen officieel bod uitgebracht op Bazoer. Mochten de clubs geen akkoord bereiken, dan komt Tonny Vilhena weer in beeld. De 27-jarige middenvelder verliet Feyenoord in 2019 voor Krasnodar, waar hij nog wel tot medio 2024 vastligt en bovendien een vorstelijk salaris ontvangt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *