FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Bazoer persoonlijk akkoord met Feyenoord over meerjarig contract’

Riechedly Bazoer staat klaar om Vitesse te verruilen voor een avontuur bij Feyenoord. De middenvelder is namelijk rond over een meerjarig contract bij de Rotterdammers. Nu moeten de clubs alleen nog tot een akkoord komen.

Dat melden 1908 en Feyenoord Transfermarkt. Feyenoord wil Bazoer liever vandaag dan morgen ophalen bij Vitesse. De club deed een eerste bod van ruim één miljoen euro, maar dat werd door de Arnhemmers afgewezen.

Volgens 1908 en FTM is Bazoer er met Feyenoord wel al uit. Hij kan in De Kuip voor meerdere jaren tekenen, maar is afhankelijk van de onderhandelingen tussen de clubs. Feyenoord zal het aflopende contract van Vitesse af moeten kopen.

Naast Feyenoord werden ook PSV en Benfica genoemd als geïnteresseerde clubs, maar op dit moment is Feyenoord de club die op pole position ligt voor Bazoer

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *