FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Eriksen naar Feyenoord: ‘Ze hebben zón speler nodig’

Feyenoord is hard bezig met Riechedly Bazoer naar de Kuip te halen maar de heren van FC Rijnmond zien liever een andere optie komen. Namelijk voormalig Ajax-speler Christian Eriksen.

Het zou een gevoelige transfer zijn, aangezien de Deen in het verleden succesvol uitkwam voor Ajax. Met zijn creativiteit, technische vermogens en zijn Nederlandse taal zou hij ogenschijnlijk uitstekend tot zijn recht komen in de havenstad.

“Rondom Bazoer is er altijd veel gedoe”, zo merkt Harry van der Laan op. Volgens hem is het niet zeker dat Bazoer gaat presteren bij Feyenoord, terwijl dit bij Eriksen een ander verhaal is. “Waarom niet denken aan Eriksen? Die wordt echt nog fit, geen enkel probleem. Zo’n creatieve speler hebben ze nodig, denk ik. In ieder geval een creatievere dan Bazoer.”

Na zijn vertrek bij Ajax beleefde Eriksen uitstekende seizoenen bij Tottenham Hotspur. Tot een grote transfer kwam het echter nooit, waardoor hij een overstap naar Internazionale waagde. In Italië kwam hij niet echt tot zijn recht. Bovendien kreeg hij in de zomer tijdens de Europees kampioenschap te maken met een hartstilstand op het veld.

Eriksen moet in de toekomst daardoor spelen met een defibrillator, wat in de Serie A niet is toegestaan. Het zorgde ervoor dat de middenvelder afgelopen zomer gedwongen bij zijn club moest vertrekken. Sindsdien is de Deen op zoek naar een nieuwe werkgever. Of een transfer naar Feyenoord erin zit, moet de komende weken blijken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *