FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Investeerders willen 55 miljoen op tafel leggen bij Feyenoord’

Sportmarketeer Chris Woerts weet te melden dat een groep van vier investeerders bereid is om geld in te leggen bij Feyenoord. Het gaat om 40 miljoen voor de aandelen en een lening van 15 miljoen euro. Dit wist hij te melden in het programma VI Vandaag.

“Vorige week is er een brief gekomen van vier investeerders. Zij hebben een aanbod neergelegd van 40 miljoen euro om aandelen over te nemen plus een lening van 15 miljoen. Dat ligt nu zwart-wit op tafel en wordt beoordeeld door Lazard, het financiële bureau dat Feyenoord heeft ingehuurd.”

Er was nog een grote investeerder die voor 50 miljoen euro wilde instappen. “Hij is afgehaakt omdat hij per se wilde dat Feyenoord City niet door zou gaan. Dat vond Feyenoord te gortig”, zo gaf Woerts aan.

Volgens Woerts is het wel de vraag of Feyenoord dit bedrag voldoende vindt. “Voor Feyenoord is wel iedere euro één en dan kunnen ze tenminste iets gaan doen op de transfermarkt. Wel zullen ook die Vrienden van Feyenoord uitgekocht moeten worden”, zei hij daarover. “Maar eindelijk, we zijn nu twee jaar verder, ligt er een bod op tafel. Eindelijk een concreet bod.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *