FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Terence Kongolo op lijstje van meerdere clubs uit de Eredivisie’

Terence Kongolo staat op het lijstje van meerdere clubs uit de Eredivisie. De verdediger speelt momenteel voor Fulham waar hij weinig aan spelen toekomt. Volgens het Algemeen Dagblad willen clubs uit de top en subtop van de Eredivisie graag zaken doen met Fulham.

Om welke clubs het gaat, is vooralsnog niet bekend. Fulham is momenteel de koploper van de Championship en lijkt hard op weg naar de Premier League. Kongolo komt niet aan spelen toe en heeft vooralsnog geen aandeel in dat succes.

De speler en zijn club hopen dat er deze maand een oplossing wordt gevonden. Dat zou betekenen dat we Kongolo in ieder geval de komende maanden terugzien in de Eredivisie. De 27-jarige verdediger was tussen 2012 en 2017 speler van Feyenoord, waarmee hij tijdens seizoen 2016/17 landskampioen werd. Ook pakte hij in 2016 de KNVB Beker met die club.

Na het succesvolle seizoen met Feyenoord werd Kongolo verkocht aan AS Monaco. Dat bleek echter geen succes en dus verhuurden de Monegasken hem aan Huddersfield Town. Die club nam hem uiteindelijk definitief over en inmiddels draagt de viervoudig Oranje-international dus het shirt van Fulham. Daar ligt hij tot medio 2024 vast.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.