FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Joey Veerman hoorde niets meer van Feyenoord-coach Slot

Joey Veerman verruilde deze winter SC Heerenveen voor PSV. Ook Feyenoord was in hem geinteresseerd maar tot een overgang kwam het niet. De middenvelder laat zich nu uit over deze situatie. Hoewel Arne Slot had uitgesproken dat hij zich zou melden bij de spelmaker, hoorde hij uiteindelijk niets meer van de oefenmeester van de Rotterdammers.

“Velen dachten dat ik bijna Feyenoorder was, maar zo dichtbij is het nooit geweest”, doet Veerman uit de doeken in De Telegraaf. “Feyenoord nam als eerste contact op en deed een bod. Alleen kwam dat niet in de buurt van de vraagprijs van Heerenveen. Ikzelf heb geen contact gehad met Feyenoord en evenmin met trainer Arne Slot gesproken. Na Heerenveen-Feyenoord – vlak voor de winterstop – tikte hij me aan en zei: tot snel. Daarna heb ik niks meer gehoord.”

PSV kaapte Veerman weliswaar gedeeltelijk weg voor de neus van Feyenoord, maar de Rotterdammers waren dus in een minder vergevorderd stadium. Bovendien toonden de Eindhovenaren zich wel heel concreet en slagvaardig. “Als een deal binnen een dag rond is, willen ze je echt graag hebben. Dat bezorgde me een heel goed gevoel”, aldus Veerman, die op zijn plek is bij PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *