FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Shaqueel van Persie kan eerste contract tekenen bij Feyenoord’

Shaqueel van Persie de vijftienjarige zoon van Robin van Persie kan een driejarig contract tekenen bij Feyenoord. Dit weet het medium Feyenoord Youth Watcher te melden op Twitter.

Van Persie vierde in november zijn vijftiende verjaardag, waardoor hij vanaf nu zijn eerste profcontract mag tekenen. De gesprekken met de club zijn gaande. De jonge aanvaller maakt dit seizoen deel uit van Feyenoord O16, waar zijn vader assistent-trainer is. Zaterdag maakte Van Persie tegen Alphense Boys zijn vijfde treffer van het seizoen. Hij staat binnen de jeugdopleiding van de Rotterdammers te boek als groot talent.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *