FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Orkun Kokcu: ‘Totti wilde me graag begeleiden’

Orkun Kokcu is dit seizoen flink op stoom bij Feyenoord. Hij is misschien wel bezig aan zijn beste seizoen ooit voor de club en krijgt hierbij advies van diverse grote namen. Bij het in ontvangst nemen van zijn tweede Speler van de Maand-trofee op rij vertelde Orkun Kökcü namelijk aan ESPN contact te hebben met voormalig topspelers Francesco Totti en Hamit Altintop.

Het contact met Totti verloopt via zijn vader, die ook zijn zaakwaarnemer is. “Totti is nu ook zaakwaarnemer en wilde mij graag begeleiden. Ik heb zelf niet echt contact met hem, maar mijn vader af en toe wel.”

Eerder gingen er geruchten dat Totti de intentie had om Kökcü aan een transfer naar AS Roma te helpen. Zelf meent hij daar niet vanaf te weten. “Hij zegt zoiets vast tegen m’n vader, maar die geeft dat niet meer aan mij door. Eerst wel, en dat zag je misschien een beetje aan mijn spel. Dat ik dacht: ‘ik ben klaar hier en kan een stap omhoog maken.’ Afgelopen zomer heb ik wel beseft dat ik nog niet klaar ben voor die stap en nog steeds moet ontwikkeling. Ik denk dat dat dit jaar beter gaat.”

Het laatste advies dat Kökcü van Totti kreeg? “Na die periode waarin ik veel scoorde, zei hij: gefocust blijven en nooit tevreden zijn.” Van landgenoot Altintop krijgt Kökcü vaker tips. De voormalig speler van onder meer Schalke 04, Bayern München, Galatasaray en Real Madrid is tegenwoordig werkzaam als staflid bij de Turkse nationale ploeg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *