FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax-supporters steunen Partizan Belgrado tegen Feyenoord’

Morgen neemt Feyenoord het in de Conference League op tegen Partizan Belgrado. En bij die club speelt een oude bekende in de persoon van Queensy Menig.

De aanvaller kreeg veel telefoontjes na de loting, vertelt hij aan Voetbal International: “Ze belden me om me succes te wensen. De wedstrijd wordt live uitgezonden op de Nederlandse tv. De fans van Ajax zullen ook kijken, ik verwacht dat ze mij zullen steunen.” Menig genoot zijn opleiding op De Toekomst in Amsterdam.

De vleugelspits houdt ook Feyenoord wel een beetje in de gaten en weet wat er speelt in De Kuip: “Ze waren in thuiswedstrijden altijd sterk, maar hadden problemen in uitwedstrijden. Maar nu hebben ze een nieuwe coach en hij is erg goed. Feyenoord speelt nu zowel thuis als uit goed. Ik denk dat het goed is dat wij eerst thuis spelen. Dan kunnen we een goed resultaat neerzetten in Belgrado en dat meenemen naar Rotterdam.”

Coach Aleksandar Stanojevic van Partizan hoopt vooral op een spektakel: “Ik ben trots dat we zover zijn gekomen, we moeten het beste van onszelf laten zien. Laten we proberen een volgende stap in de geschiedenis te zetten.” De trainer verwacht geen verdedigend Feyenoord: “Ze hebben elke wedstrijd meer dan twintig schoten op doel. Ze hebben hun eigen manier van spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *