FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Frank Arnesen over kort contract: ‘Daar heb ik vrede mee’

Frank Arnesen zette onlangs zijn krabbel onder een nieuw éénjarig contract bij Feyenoord. De 65-jarige technisch directeur is blij dat er nu duidelijkheid is.

Via de officiële kanalen laat Arnesen weten waarom hij Feyenoord trouw blijft: “We hebben goede stappen maken in alle onderdelen van mijn portefeuille. Dat gaat over het eerste elftal, de trainer, de staf, onze scouting en de academie. We zijn goed op weg en dat maakt me nieuwsgierig of we dat verder kunnen ontwikkelen in de goede richting.”

Wat Arnesen betreft zal de ingezette koers worden doorgetrokken. “Er kan altijd wat gebeuren, dat is ook het leuke aan voetbal. Voor mij is het niet alleen winnen of verliezen. Ik kijk naar hoe we eigenlijk bezig zijn. We proberen ons plan zo goed mogelijk uit te voeren. We zitten samen op een goede lijn, maar zijn nog lang niet klaar. Daarom wil ik dat graag bij Feyenoord voortzetten.”

Arnesen sprak in eerder stadium al de wens uit om te verlengen. Toch duurde het lang en uiteindelijk bleef de contractduur beperkt tot één jaar. “We hebben vier gesprekken gehad en uiteindelijk is hiervoor gekozen. Daar heb ik vrede mee, ik vind het zo prima. We gaan in 2023 weer kijken of we nog langer met elkaar door kunnen gaan”, zo legt de Deense directeur uit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *