FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Cyriel Dessers naast Ronaldo, Lewandowski en Haller

Feyenoord-spits Cyriel Dessers heeft zich gisteren in een mooi rijtje geschoten. Tegen Partizan Belgrada scoorde hij namelijk voor het vijfde duel op rij. Iets dat eerder ook Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski en Sébastien Haller lukte.

“Dat is een heel mooi rijtje voor mij om in te staan, dat hang ik aan de muur”, zegt Dessers lachend voor de camera van Veronica. “Laten we hopen dat ik binnenkort alleen in een rijtje kan komen te staan. Ik pikte wel het doelpunt van Jens (Toornstra, red.), maar ik eis deze graag op. Jens heeft zijn contract voor volgend jaar ook al getekend.”

Dessers is in zijn nopjes na de 3-1 zege op Partizan. “We speelden volwassen en hebben geen gekke dingen gedaan. Op de manier hoe we vandaag gespeeld hebben, hebben we voor zondag meer energie over”, doelt de Belg van Nigeriaanse komaf tegenover het Algemeen Dagblad op De Klassieker. Feyenoord gaat op bezoek bij Ajax in de Johan Cruijff Arena. “We weten wat ons te wachten staat en hebben er veel zin in. Het gaat een mooie wedstrijd worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *