FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Drie Feyenoorders onzeker voor kraker zondag tegen Ajax’

Feyenoord heeft de nodige vraagtekens voor de wedstrijd tegen Ajax van komende zondag. Het is namelijk onzeker of ze gebruik kunnen maken van Marcus Pedersen, Gernot Trauner en Tyrell Malacia. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Pedersen en Trauner ontbraken tegen Partizan Belgrado (Conference League) vanwege corona, Malacia is geblesseerd. Of de linksback fit genoeg is voor aanstaande zondag is nog maar de vraag. Aankomend weekend zal daar meer duidelijkheid over komen.

Feyenoord krijgt wel Arne Slot en Marino Pusic terug. Het duo ontbrak tegen Partizan vanwege een coronabesmetting. Daardoor werd Feyenoord geleid door John de Wolf en Sipke Hulshoff, laatstgenoemde is de enige met de vereiste papieren.

Feyenoord hoort aanstaande vrijdagmiddag om 15.00 uur wie het treft in de kwartfinale van de Conference League. Het zou ook PSV kunnen treffen, dat in de achtste finale afrekende met het Deense FC Kopenhagen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *