FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord krijgt slechts een ‘fooi’ voor Marcos Senesi’

Feyenoord lijkt deze zomer niet flink te gaan cashen met de verkoop van mandekker Marcos Senesi. Naar verluidt zal hij voor een bescheiden bedrag op de markt worden gezet. Hij maken de mediums Il Corriere dello Sport en Calciomercato melding van.

De Italiaanse sportkrant heeft vernomen dat er vooral uit de Serie A belangstelling is getoond. AS Roma zou al contact hebben met zijn management, maar de club van coach José Mourinho heeft concurrentie. Ook de Italiaanse titelverdediger Internazionale en Fiorentina worden genoemd als opties.

Senesi heeft op Transfermarkt een waarde van twaalf miljoen euro, maar volgens het Italiaanse medium is hij al voor zo’n tien miljoen op te halen. Dat mag een fooi heten, al is er mogelijk nog één en ander mogelijk qua bonussen. Niet alleen kocht Feyenoord de Argentijn zelf voor zeven miljoen euro, maar ook werd in het verleden meer dan het dubbele gevraagd.

Feyenoord heeft geen ideale uitgangspositie. Het contract van Senesi loopt medio 2023 af en een verlenging lijkt niet aan de orde, waardoor hij verkocht móét worden om een transfervrij vertrek en daarmee ultiem gezichtsverlies te voorkomen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *