FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OFFICIEEL: Feyenoord slaat slag met ‘dragende middenvelder’

Feyenoord heeft een interne slag geslagen. Ze hebben namelijk het contract met Lennard Hartjes verlengd tot medio 2025. Zijn oude verbintenis liep tot medio 2023.

“Lennard is een dragende, zeer balvaste speler op het middenveld van Feyenoord Onder 21, die ook dit seizoen weer de nodige stappen heeft gezet. Hij heeft inmiddels ook al zijn eerste minuten mogen maken voor Feyenoord 1 en ik ben ervan overtuigd dat als hij deze lijn doortrekt er nog vele zullen volgen”, reageert een verheugde directeur Frank Arnesen op de clubwebsite.

Hartjes zelf reageert: “Het zegt veel dat de club nog twee jaar extra met mij door wil. Dit seizoen gaat het goed, ik merk dat ik door het meetrainen bij het eerste elftal groei als voetballer en dat wil ik doortrekken. De komende jaren hoop ik mezelf nog meer op het hoogste podium bij Feyenoord te kunnen bewijzen. En dit seizoen moeten we met Feyenoord Onder 21 in stijl proberen af te ronden.”

Feyenoord schrijft tot slot zelf over Hartjes: “Vijfvoudig jeugdinternational Hartjes, die met Oranje Onder 19 naar het EK in Slowakije hoopt af te reizen in juni, voegde zich in 2015 bij Feyenoord Academy. Voor zijn komst naar Varkenoord voetbalde de rechtsbenige controleur voor VV Spijkenisse en de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *