FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat zeker twee basisspelers verkopen’

Feyenoord gaat proberen om deze zomer twee basisspelers te verkopen. En clubwatcher Martijn Krabbendam denkt dat hier niet zal bij blijven. In de Dick Voormekaar Podcast krijgt Krabbendam de vraag welke spelers er deze zomer dreigen te vertrekken bij Feyenoord.

“Dat is heel moeilijk”, reageert de VI-journalist. “Ik denk dat ze gaan proberen om Senesi te verkopen en om Malacia te verkopen.” Daar voegt Krabbendam aan toe: “Ze proberen natuurlijk om Kökcü en Sinisterra wat langer te houden.” Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. “Als daar uiteindelijk een bod op komt, a offer they can’t refuse, dat ze dat (weigeren, red.) ook niet zullen doen.”

Voor welk bedrag Sinisterra te koop is? Krabbendam denkt niet aan de absolute hoofdprijs. “De markt is lastig. Feyenoord is natuurlijk een andere club dan bijvoorbeeld Ajax en PSV. Ik denk vijftien miljoen. Iedereen gaat boos worden, ‘twintig miljoen!’, maar zo werkt het gewoon niet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *