FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot: ‘Ik hoop dat de supporters zich zullen gedragen’

Feyenoord-trainer Arne Slot hoopt dat de fans van de Rotterdammers zich zullen gedragen in het treffen met Tsjechische Slavia Praag voor de Conference League. Ze hebben namelijk al een record aan boetes ontvangen.

Feyenoord hangt een voorwaardelijke straf boven het hoofd voor het spelen zonder uitpubliek in een volgende ronde. “Iedereen wil ontzettend graag dat er morgen (donderdag, red.) massale steun is en het rond de wedstrijd rustig blijft”, zegt Slot op de persconferentie.

“Ik moet eerlijk zeggen dat als ik wakker word, ik daar niet heel erg mee bezig ben omdat ik op de wedstrijd gefocust ben. Ik spreek de hoop en verwachting uit dat ze zich op een goede manier laten zien. Waardoor we ze weer kunnen verwelkomen in de volgende ronde, mohten we het halen”, zegt Slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *