FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Guus Til lijkt treffen met Slavia Praag niet te halen

Guus Til is er vandaag op de training van Feyenoord met een blessure afgegaan. De kans lijkt dan ook niet groot dat hij morgen kan spelen in de Conference League tegen het Tsjechische Slavia Praag.

Trainer Arne Slot was er op de persconferentie niet al te hoopvol over. “Zijn gevoel is goed. Dat vind ik belangrijk, maar het is kort dag. Zelf denk ik dat de kans dat hij kan starten fifty-fifty is. Hij is zelf wat positiever”, zei Slot. RTV Rijnmond meldt dat Til de training niet vol heeft kunnen maken. De technische staf van Feyenoord wil donderdagavond laat de knoop doorhakken over het wel of niet meespelen van Til. Mocht hij niet kunnen starten, dan lijkt Jens Toornstra sowieso een basisplaats te krijgen.

“Lutsharel komt terug na een revalidatie”, zegt Slot over Geertruida. “Hij was bezig aan een hele goede fase. Gelukkig hebben we met Marcus Pedersen een goede vervanger voor hem, maar ik ben blij dat hij er nu weer bij is. Hij geeft ons wat extra’s, ook in de opbouw. Ook voor hem geldt dat we de reactie op de training van vanavond af moeten wachten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *