FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Nederlander van Chelsea overnemen’

Feyenoord is geinteresseerd in de Nederlandse Chelsea-speler Ian Maatsen. Hier maakt het medium 1908.nl. Momenteel speelt hij op huurbasis voor Coventry City. Hij is in beeld om Tyrell Malacia op te volgen mocht hij deze zomer vertrekken uit de Kuip.

FR12 schrijft: “Maatsen was in 2013 actief in de jeugdopleiding van Feyenoord, maar moest na één jaar alweer vertrekken. Sparta Rotterdam gaf hem een nieuwe kans en na twee jaar maakte de linksback de overtap naar PSV.”

Al vrij snel daarna trok Maatsen naar Chelsea, waar hij tot medio 2024 tekende. “Het is niet bekend of Feyenoord concreet gaat worden voor Maatsen”, schrijft de genoemde fansite verder.

Betreft Malacia schreef Voetbal International reeds dat er serieuze interesse is. Niet meer van Club Brugge, dat al voor Björn Meijer (FC Groningen) heeft gekozen. Feyenoord had zelf ook Mees de Wit (PEC Zwolle) op de korrel, maar hij tekende op zijn beurt reeds bij AZ.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *