FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Guus Til vraagteken voor Feyenoord tegen Utrecht’

Guus Til is een vraagteken voor de wedstrijd aankomend weekend tegen FC Utrecht. De middenvelder verscheen woensdag wederom niet op het trainingsveld. Dit weet RTV Rijnmond te melden.

Volgens de lokale omroep is nog veel onduidelijk over de knieblessure van de 24-jarige middenvelder, die afhaakte voor het Conference League-duel met Slavia Praag. Zijn absentie is een tegenvaller voor trainer Arne Slot, aangezien Jens Toornstra er langere tijd uitligt. De twee waren woensdag opnieuw binnen aan de slag. Er was echter ook goed nieuws: Jorrit Hendrix liet zijn gezicht weer zien, nadat hij dinsdag om onbekende reden ontbrak.

Slot kan Hendrix goed gebruiken met het oog op de vraagtekens rond Til en de afwezigheid van Toornstra. De voormalig PSV’er gaf tegen Slavia Praag nog een assist op Luis Sinisterra. Hij trainde aanvankelijk nog wel apart van de groep, net als Lutsharel Geertruida en Patrik Walemark, maar de drie sloten later aan. Ook Philippe Sandler deed volop mee en lijkt zich op te kunnen maken voor een plek in de wedstrijdselectie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *