FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-supporters zamelen geld in voor Cyriel Dessers

Fans van Feyenoord zijn bezig met een crowdfundingsactie om Cyriel Dessers in de Kuip te houden. De Rotterdammers huren hem van KRC Genk en kunnen hem van de zomer voor vier miljoen euro definitief overnemen.

Voetbaljournalist Sjoerd Mossou weten in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad dat Feyenoord er niet aan ontkomt om de spits een aanbieding te doen. “Je ontkomt er niet aan om Dessers een contract aan te bieden. Stel je voor, als hij je naar de finale van de Conference League schiet en dan op kantoor zeggen: vier miljoen vinden we te duur. Dat kan eigenlijk niet”

Ondertussen heeft De Facebook-groep ‘Feyenoord Factory’ al een crowdfundingsactie opgestart. Daarmee hoopt het één miljoen euro op te halen, zodat het voor de Rotterdamse leiding net iets makkelijker wordt Dessers een contract aan te bieden. Dessers heeft zelf ook aan te geven bij Feyenoord te willen blijven. Aanvankelijk begon hij zijn Rotterdamse periode nog als vaste invaller, maar nadat hij steeds meer begon te scoren kreeg hij de voorkeur boven Bryan Linssen. Die kans heeft hij met beide handen gegrepen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *