FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Luis Sinisterra is misschien wel de beste linksbuiten in de Eredivisie

De euforie binnen Feyenoord is groot maar Willem van Hanegem vindt niet dat alles op rolletjes loopt. In zijn column voor het Algemeen Dagblad toont ‘De Kromme’ zich kritisch over een aantal spelers van de ‘Stadionclub’.

‘Als Slot wisselt, wordt het slechter en slechter’, oordeelt Van Hanegem, die er nog niet gerust op is voor de return tegen Olympique Marseille in de halve finale van de Conference League. ‘Ik vond Dessers droevig spelen tegen Fortuna’, oordeelt het clubicoon. ‘Geertruida scoort twee keer en wordt man of the match, maar dan denk ik: hebben die mensen achterstevoren gekeken? Hij heeft te veel tijd nodig als hij wordt aangespeeld. Malacia is er ook nog niet als hij basisspeler op het WK wil zijn.’

Luis Sinisterra kan wél bekoren. ‘Sinisterra vind ik echt verschrikkelijk goed. Misschien wel de beste linksbuiten van de Eredivisie. Tadic? Ook heel goed, maar een heel ander type. De driehoek Senesi, Trauner en Aursnes bevalt mij goed en Reiss Nelson wordt steeds beter.’

Als Feyenoord bij de les is, maakt het daarom echt wel een goede kans tegen Marseille, meent Van Hanegem. ‘Achterin moet het wel stugger worden. Het kan niet zo zijn dat Marseille iedere keer als ze vooruit, breed en weer diep spelen, alleen voor de keeper komen. Met deze keeper (Marciano) ben je er ook niet gerust op. Een beetje hetzelfde als vorig jaar met Marsman.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *