FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord wil Dessers halen zonder geld van supporters

Feyenoord gaat deze zomer een poging wagen om Cyriel Dessers definitief over te nemen van het Belgische KRC Genk. Dit weet De Telegraaf te melden. Momenteel wordt hij gehuurd door de Rotterdammers maar voor vier miljoen euro zouden ze hem kunnen overnemen.

De Belgische aanvaller heeft zich bij de supporters van Feyenoord onsterfelijk gemaakt na zijn twee doelpunten tegen Olympique Marseille. Een aantal fans hebben zelfs een crowdfundingsactie opgestart om Feyenoord financieel te ondersteunen. Volgens De Telegraaf wil Feyenoord zonder hulp van supporters Dessers zien in te lijven en de koopoptie lichten in het huurcontract.E

Feyenoord-trainer Arne Slot vindt het geweldig hoe de Feyenoord-fans ermee bezig zijn, maar ziet ook dat de actie weinig zin heeft. “Het geeft aan hoe extreem deze supporters meeleven en hoe extreem ze hem als spits waarderen. Het is ook hartstikke mooi dat er al meer dan 25.000 euro is gestort, als ik het goed begrijp. Dat ze hun zelf verdiende geld aan Dessers willen besteden. Echt een mooie actie, maar het heeft geen kans van slagen. Juridisch, fiscaal en regeltechnisch is dit allemaal echt onmogelijk.” Slot hoopt dat de transfer alsnog via een andere manier wel tot stand kan komen. “Ik hoop dat dit navolging krijg bij die veel meer vermogende mannen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *