FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Achtduizend Feyenoord-supporters naar Tirana’

Feyenoord speelt de finale van de Conference League tegen AS Roma in de hoofdstad van Albanie Tirana. De supportersvereniging FSV de Feijenoorder verwacht dat er zón achtduizend supporters mee gaan om de ploeg aan te moedigen.

Het stadion in Tirana kan ruim 22.000 supporters herbergen. Voorzitter Kees Lau verwacht dat er maar zo’n vierduizend Feyenoorders naar binnen mogen en daarvoor lijkt een zogeheten uitvak-kaart nodig te zijn. “Als je die niet hebt, wordt het heel lastig om een kaart te bemachtigen”, reageert voorzitter Kees Lau tegenover De Telegraaf.

De supportersvereniging is bezig om vlieg- en busreizen te organiseren. Lau verwacht ondanks de incidenten in Rome uit 2015 geen grote problemen met Roma-aanhangers, maar stelt hij: “Voor Tirana heb ik alleen een beetje zorgen over de onervarenheid van Albanese autoriteiten met het organiseren van dit soort evenementen.”

“Iedereen zegt nu dat ze naar Tirana gaan, maar dat is nog maar afwachten”, aldus Lau. Mogelijk moet een deel zich tevreden stellen met een bezoek aan de kroeg of schermen in de buitenlucht. “Met de UEFA zijn we in overleg of er schermen gaan worden neergezet, dat zat nu nog niet in de planning.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *