FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot doet oproep aan Feyenoorders na bereiken finale

De euforie is momenteel groot bij Feyenoord maar veel tijd om te genieten is er niet. Morgen staat de kraker tegen PSV op het programma dus de focus zal er weer moeten zijn. En dat verwacht trainer Arne Slot ook van de supporters.

“Ik hoop, maar heb ook de verwachting, dat onze supporters hun waardering voor het bereiken van de finale gaan laten blijken”, werd Slot geciteerd op de website van Feyenoord. “Hopelijk steunen ze ons negentig minuten lang en schreeuwen ze ons naar de overwinning.”

Hoewel bij Feyenoord alle aandacht op de Conference League gevestigd is, benadrukte Slot ook het belang van de wedstrijd tegen PSV. In theorie zou het zelfs nog altijd plek twee kunnen overnemen van de Eindhovenaren. “Ook in de competitie hebben we nog iets om voor te spelen.”

Dat is in de eerste plaats het veiligstellen van plek drie. Daarvoor ligt het op koers: na het gelijkspel van achtervolger FC Twente een week eerder is het gat met plek vier nu vijf punten. Tegelijkertijd kijkt Feyenoord stiekem naar boven en hoopt het op een totale ineenstorting bij tegenstander PSV. Alleen dan kan het onderlinge verschil van zeven punten namelijk nog worden goedgemaakt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *