FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Bayern Munchen mengde zich ook in de strijd om St. Juste’

Jeremiah St. Juste speelt volgend seizoen voor het Portugese Sporting Portugal. Volgens De Telegraaf zal hij spoedig een contract voor vier seizoenen ondertekenen. Ook Bayern Munchen was in hem geinteresseerd.

De interesse van de Bayern werd echter niet direct geconcretiseerd. Bovendien kwam de belangstelling waarschijnlijk te laat, daar St. Juste zich bijna speler van Sporting Portugal mag noemen. De Portugese club gaat van de Nederlandse verdediger een van de duurste aankopen in de clubgeschiedenis maken. Mainz ontvangt rond de tien miljoen euro (plus ongeveer twee miljoen euro aan bonussen) voor de speler die eerder uitkwam voor sc Heerenveen en Feyenoord.

St. Juste stond in de belangstelling van meerdere clubs, maar volgens De Telegraaf kon geen club tippen aan de dadendrang van Sporting Portugal. Rúben Amorim, trainer van de Portugese grootmacht, hield altijd contact met de multi-inzetbare verdediger. Sporting heeft er alles aan gedaan om St. Juste uit handen te houden van andere clubs, dus werd de verdediger maandag met zijn broer en zaakwaarnemer Yoshua St. Juste per privéjet naar Lissabon ingevlogen.

St. Juste stond een jaar geleden in de belangstelling van Borussia Dortmund, dat echter niet de 25 miljoen euro wilde betalen die Mainz voor de verdediger verlangde. Ook onder meer Leicester City, West Ham United, Newcastle United, Bayer Leverkusen en Sevilla toonden interesse in St. Juste, die door inmiddels verholpen schouderproblemen dit seizoen slechts negen keer in actie kwam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *