FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Tyrell Malacia dreigt Conference League-finale te missen’

Een flinke klap voor Feyenoord. Tyrell Malacia heeft namelijk een flinke hamstringblessure opgelopen. Het is nog niet duidelijk of hij kan spelen in de Conference League-finale tegen AS Roma op 25 mei.

De smaakmaker van Feyenoord zou in ieder geval een tijdje zoet is met het herstel en dat de wedstrijd tegen AS Roma daarom mogelijk in gevaar komt. Die eindstrijd in de Conference League staat over twee weken op woensdag 25 mei op het programma.

Vandaag zal Malacia nader onderzocht worden en moet een MRI-scan uitsluitsel geven over de ernst van zijn kwetsuur. De linkervleugelverdediger zat woensdagavond door een schorsing niet bij de selectie van Feyenoord, dat met 0-1 wist te winnen op bezoek bij Go Ahead Eagles. Malacia werd op de linksbackpositie vervangen door Ramon Hendriks, maar dat is van nature een centrumverdediger.

Malacia is dit seizoen een belangrijke schakel in het elftal van Slot. De international van Oranje speelde dit seizoen al 48 wedstrijden in de hoofdmacht en dat is ook buiten Nederland opgevallen. Malacia werd al gelinkt aan onder meer Manchester United en Olympique Lyon. Het contract van de geboren Rotterdammer loopt nog door tot medio 2024.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *