FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Danilo Pereira tekent contract voor vier jaar bij Feyenoord

Feyenoord neemt deze zomer spits Danilo over van Ajax. De 23-jarige speler komt transfervrij over vanuit Amsterdam en tekent een contract voor vier seizoenen. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

“Danilo bewandelt daarmee de omgekeerde route van Steven Berghuis, die een jaar geleden als aanvoerder van Feyenoord de overstap naar Ajax maakte. De aanvaller, die dit seizoen tot dertien Eredivisie-duels kwam en daarin twee keer scoorde, moest na de winterstop genoegen nemen met een rol achter topscorer Sébastien Haller én de van Leipzig gehuurde Brian Brobbey.”

Danilo, die vijf jaar geleden naar Ajax verhuisde, wees in Amsterdam een contractverlenging af. Het medium weet: “Danilo miste waardering in het voorstel en kon daardoor dit jaar met een transfervrije status op zoek naar een nieuwe club. Feyenoord was één van de clubs die zich al vroeg meldde. Na goede gesprekken met Arne Slot raakte Danilo overtuigd en kwam hij met de clubleiding een contract voor vier seizoenen overeen.”

Voor Ajax breekt een spannende periode aan. Sébastien Haller kan zijn loopbaan elders voortzetten, waar de toekomst van RB Leipzig-huurling Brian Brobbey nog onzeker is. Ajax zou dus zomaar drie spitsen in één zomer kwijt kunnen raken…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *