FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax wilde Slot en Arnesen weghalen bij Feyenoord’

Ajax wilde na het vertrek van Marc Overmars bij de club een dubbelslag slaan bij de aartsrivaal Feyenoord. Ze hebben namelijk overwogen om technisch directeur Frank Arnesen en trainer Arne Slot naar Amsterdam te halen.

Toen het bekend werd dat Erik ten Hag Ajax zou gaan verlaten viel direct de naam van Arne Slot als mogelijke opvolger. En omdat ook Marc Overmars tussentijds vertrok werd ook de link met Arnesen snel gelegd. In een interview met Voetbal International laat de technisch directeur echter weten nooit bang te zijn geweest voor een mogelijk vertrek van Slot. “Ik hoorde de geruchten wel, maar ja: ze wilden mij zogenaamd ook hebben. Arne zelf is ook niet gek. Hij heeft het goed in Rotterdam, hij wordt op handen gedragen en ik kan me voorstellen dat hij nog wel groeimogelijkheden ziet.”

Ook Arnesen zelf wilde graag langer bij Feyenoord blijven en verlengde zijn contract dan ook bij de Rotterdammers. Toch tekende de technisch directeur maar voor een jaar bij, al was dat volgens Arnesen vooral een wens van de club. “Ik kon me er vrij snel in vinden, het is ook wel lekker. Ik ben 65, zo kan ik ook zelf bepalen of ik het werk nog leuk vind. Vergis je niet, het ís werken, hoor. Voorlopig geniet ik, maar je weet niet hoe dat over een aantal maanden is. We hebben afgesproken dat we na de komende winterwindow weer gaan zitten. Voor mij is de duur van een contract geen probleem.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *