FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Waarschuwing voor Feyenoord: ‘Finale heel andere koek’

op 25 mei speelt Feyenoord in de finale van de Conference League tegen AS Roma. En clubicoon Willem van Hanegem denkt dat de spelers niet weten wat ze gaan meemaken.

‘Een halve finale is voor veel spelers vaak ook iets compleet anders dan een finale’, stelt Van Hanegem in zijn column bij het Algemeen Dagblad. ‘Gek is dat eigenlijk, want ook Marseille-uit was natuurlijk een grote wedstrijd voor Feyenoord. Maar in Tirana een finale spelen, dat is toch andere koek. Heel de wereld kijkt dan opeens mee, ook al is het niet de Champions League of de Europa League-finale.’

De Kromme denkt dat Feyenoord een pittige klus wacht tegen AS Roma. ‘AS Roma heeft een ploeg met slimme spelers en die spits, Tammy Abraham, is erg goed. Maar het is zeker niet zo dat Feyenoord geen kans heeft. Het is wel tijd dat ze echt gaan spelen, want de voorbeschouwingen duren nou wel heel erg lang’, vindt Van Hanegem.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *