FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Mark Diemers: ‘Mijn focus ligt op het buitenland’

Mark Diemers zet zijn loopbaan het liefst voort in het buitenland. Afgelopen seizoen speelde de middenvelder op huurbasis voor Hannover 96. Cambuur zou interesse in hem hebben. Hier maakt het medium Omrop Fryslan melding van.

“Henk de Jong heeft wel gevraagd of ik opensta voor een terugkeer bij Cambuur”, aldus Diemers. “Maar in eerste instantie leg ik mijn focus op het buitenland. Mocht daar niets komen wat ik zou willen, is een club in Nederland ook een optie.”

Diemers heeft bij Feyenoord nog een contract voor een jaar. Afgelopen maanden speelde hij op huurbasis bij Hannover 96. De Duitse club wil de middenvelder graag definitief overnemen, maar kan niet voldoen aan de vraagprijs van Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *