FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord richt pijlen op Ierse rechtsback Sam Curtis’

Feyenoord heeft een nieuwe rechtsback in het vizier. Het gaat om de pas zestienjarige Sam Curtis die speelt voor St Patrick’s Athletic. Hij moet de Academy van de Rotterdammers gaan versterken.

Ooit maakte hij al op zijn veertiende zijn debuut voor de beloftenploeg voor de nationale grootmacht Shamrock Rovers, in zijn geboorteland Ierland. In de zomer van 2020 stapte hij vervolgens over naar St Patrick’s, waar hij in augustus zijn eerste minuten voor de hoofdmacht maakte.

FR12 weet verder: “De Ier startte de laatste zeven wedstrijden op rij in de basis en maakte een prima indruk. Curtis heeft eerder al meegetraind met Feyenoord, maar van een contractaanbieding is het destijds niet gekomen. De rechtsback heeft nog een contract tot 30 november 2023 in Ierland.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.