FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft deze zomer slechts vijf miljoen te besteden’

Feyenoord heeft deze zomer weinig geld om versterkingen binnen te halen. Volgens Rutger Vinke, beter bekend als FeyenoordTransfermarkt, hebben de Rotterdammers slechts een transferpotje met daarin slechts vijf miljoen euro.

“Dat kan nog drie of vier miljoen worden, afhankelijk van de grootte van de speler die je haalt en zijn salaris.” Een speler als Mees Hilgers (FC Twente), die wordt gezien als de ideale opvolger van Marcos Senesi, zou dat hele potje gelijk leegplunderen qua transfersom.

Mogelijk is er wat meer mogelijk zodra Tyrell Malacia een lucratieve transfer maakt; met name Olympique Lyon is geïnteresseerd. “Lyon heeft net een derde poging ondernomen”, aldus Vinke, die meldt dat Feyenoord een bod van tien miljoen heeft afgewezen. “Iemand van Feyenoord heeft gecommuniceerd naar de zaakwaarnemer van Malacia dat hij tussen de tien en twaalf miljoen op te halen is. Dat gaat uiteindelijk niet gebeuren natuurlijk.”

De club hoopt namelijk op bijna het dubbele. Malacia zelf wil graag naar de formatie van Peter Bosz. “Hij is twee keer in Lyon geweest en hij ziet het wel zitten. Feyenoord wil hem verkopen en dan kunnen ze natuurlijk verder op de transfermarkt. Ze hebben ook al mensen daarachter op het lijstje staan. Ian Maatsen kan gehuurd worden met een koopoptie. Chelsea werkt nog niet helemaal mee, maar Ian en Feyenoord willen allebei. Uiteindelijk komen ze daar wel uit. Ook Joshua Brenet is nog steeds concreet.”

One thought on “‘Feyenoord heeft deze zomer slechts vijf miljoen te besteden’

  1. Antwan72. Als dat waar is stopdan aub.mijn Feyenoord. Het houd voor de duizenden supporters

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *