FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Luis Sinisterra moet de duurste Feyenoorder ooit worden’

Feyenoord gaat deze zomer flink cashen met de verkoop van de Colombiaanse vleugelflitser Luis Sinisterra. Volgens het Franse medium L’Équipe zal hij de duurste speler ooit worden die de Rotterdammers verkopen.

Toch willen de Rotterdammers hem wel proberen te behouden. Na zijn sensationele seizoen is het niettemin een serieuze optie dat ook de Colombiaanse aanvaller naar een topcompetitie verhuist.

Olympique Marseille heeft al aangegeven Sinisterra in te willen lijven, maar is reeds op diens prijskaartje gestuit. Volgens de Franse sportkrant moet de vleugelaanvaller minimaal 25 miljoen euro opleveren gedurende de zomerse transferperiode. Dat is voor de nummer twee van de Ligue 1 te gortig.

Deze zomer moet blijken of andere clubs wel aan de vraagprijs van Sinisterra willen voldoen. Mocht hij daadwerkelijk voor 25 miljoen euro of meer vertrekken, dan gaat het transferrecord naar de haaien. Dirk Kuyt voert al sinds 2006 de ranglijst aan met achttien miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.