FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Bas Dost ziet niets in overstap naar Feyenoord’

Bas Dost zou een aanbieding van Feyenoord hebben afgeslagen. Dat weet de journalist Niels Dijkhuizen van RTV Drenthe te meldenop zijn eigen Twitter-kanaal: “Voor wat het waard is: Bas Dost heeft Feyenoord te kennen gegeven niet naar De Kuip te komen. Hooguit voor één competitieduel.”

Dijkhuizen zinspeelt met die laatste zin op een andere Eredivisie-deal voor Dost. Het is bekend dat FC Emmen hem graag wil verleiden tot een terugkeer naar Drenthe. Ook een andere oude werkgever, sc Heerenveen, werd in eerder stadium genoemd als optie.

Dost speelde in Nederland voor Emmen, Heracles Almelo en Heerenveen. Via VfL Wolfsburg, Sporting Portugal, Eintracht Frankfurt en Club Brugge staat hij nu voor een nieuw avontuur. Zijn verbintenis bij de Belgische kampioen loopt deze maand af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *