FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘West Ham United wil doorpakken voor Orkun Kokcu’

De Engelse Premier League lonkt voor Orkun Kokcu. Het Engelse West Ham United wil hem namelijk deze zomer overnemen van zijn werkgever Feyenoord. Hier maakt de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano melding van. De Premier League-club is daarmee één van de relatief veel opties voor de Feyenoorder.

Kökcü is de afgelopen tijd regelmatig in verband gebracht met andere clubs. Sevilla zou het meest concreet zijn en voerde naar verluidt ‘overtuigende gesprekken’ met de Feyenoord-middenvelder. Een andere bestemming is ook nog altijd mogelijk.

Naast Sevilla en West Ham zijn vooral Italiaanse clubs in de race. Zo werden AS Roma, SS Lazio en Juventus allemaal ter sprake gebracht. Ook Arsenal en Chelsea zijn eerder genoemd, net als het Duitse Hertha BSC. Het wachten is dan ook op een officieel aanbod.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *