FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan pas toeslaan op de transfermarkt bij verkoop’

Feyenoord kan pas toeslaan op de transfermarkt als er spelers worden verkocht. Hier maakt het medium Voetbal International melding van. Tyrell Malacia is dicht bij een vertrek naar Olympique Lyon en de verwachting is ook dat hij niet meer bij Feyenoord op het trainingsveld zal staan.

Pas als de miljoenen voor hem binnen zijn, kan Feyenoord zelf de selectie gaan versterken. De club kan echter maximaal veertig procent van de inkomende transfersom weer investeren.

Feyenoord heeft een wensenlijst met Ian Maatsen, Daley Sinkgraven, Jurgen Ekkelenkamp, Mees Hilgers, Joshua Brenet en Bas Dost. Maatsen is al rond met Feyenoord, al moet er nog wel een akkoord worden bereikt met Chelsea. Sinkgraven heeft geen haast, terwijl Brenet twijfelt over het aanbod. Higlers en Ekkelenkamp zijn voor Feyenoord te duur, terwijl Dost naar meer clubs kan en er intern ook twijfeld zijn over hem. RTV Drente meldde al dat de spits zelf een aanbod heeft afgewezen.

Volgens VI is de kans klein dat er naast de transfervrije Danilo op de eerste training al nieuwe spelers zich zullen melden. Arne Slot zou zelf inzetten op spelers met een achtergrond in de Eredivisie omdat de verwachting is dat ze snel kunnen aanpikken. Bovendien wil Feyenoord een herkenbaar gezicht blijven houden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *