FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot haalt liever Stengs binnen dan Gnonto’

Clubwatcher Martijn Krabbendam is uiterst kritisch op het transferbeleid momenteel bij Feyenoord. Hij classificeert dit niet met dat van een topclub maar meer met het niveau van Groningen en Heerenveen.

Hij merkt op dat er ‘ook na het succesjaar eigenlijk niets veranderd is in De Kuip’. Tot dusver kwam Danilo Pereira transfervrij over van Ajax en werd Mats Wieffer voor ongeveer 600.000 euro weggehaald bij stadsgenoot Excelsior. Hun kwaliteit staat ‘in schril contrast met de kwaliteit van de spelers die Ajax en PSV halen’, stelt Krabbendam.

De Rotterdammers liggen volgens hem ‘qua aankoopmogelijkheden dichter bij Groningen en Heerenveen, dan bij Ajax en PSV’. Ian Maatsen zou gehuurd moeten worden van Chelsea, maar na een tijdje in Rotterdam te hebben gewacht op groen licht, vliegt hij morgen toch weer terug naar Londen om zich bij de training van Chelsea te gaan melden.

Tot slot nog Wilfried Gnonto, die voor vier miljoen plus drie miljoen aan bonussen overgenomen moet worden van FC Zürich. Krabbendam weet dat ‘Slot zich zeer met het transferbeleid bemoeit, en liever Calvin Stengs ziet komen dan Gnonto, omdat Slot bij Stengs weet welke kwaliteiten hij binnenhaalt’. De voormalig AZ’er lijkt zelf echter geen heil te zien in een tijdelijk vertrek bij OGC Nice.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *