FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorder wijst Dirk Kuyt af en trekt ander plan

Dirk Kuyt de nieuwe trainer van ADO Den Haag wilde graag Achraf El Bouchataoui naar zijn club halen maar de centrale middenvelder kiest voor de Belgische tweedeklasser MSK Deinze.

kende de 22-jarige middenvelder, die vijf duels voor Feyenoord heeft gespeeld, nog van uit zijn tijd toen hij coach was van Feyenoord Onder 19, maar een hereniging zit er dus niet in. Hij tekent voor twee jaar met optie op nog een extra jaar in Deinze.

‘”Ik koos voor KMSK Deinze omdat het plan van de club mij heel erg aanspreekt en ik er veel potentieel in zie”, reageert El Bouchataoui op de clubwebsite. “Ook op persoonlijk vlak is het een mooie stap om mezelf als speler en individu verder te ontwikkelen in een sterke competitie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *