FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Erik ten Hag haalde Malacia bewust niet naar Ajax’

Tyrell Malacia speelt dit seizoen voor de Engelse grootmacht Manchester United. Erik ten Hag is daar de nieuwe manager en in zijn tijd bij Ajax wilde hij hem al naar Amsterdam halen. Maar na goed nadenken deed hij dit toch maar niet.

Hij vond het verstandig om de oer-Rotterdammer niet te polsen voor gesprekken over een transfer”, schrijft Marcel van der Kraan in De Telegraaf. Dat heeft alles met de uitlatingen van de Feyenoorder te maken. Hij liet eerder al weten dat hij nooit de overstap van Rotterdam naar Amsterdam zou maken.

“Malacia wist de laatste seizoenen wel dat Ten Hag meer dan gecharmeerd van hem was”, vervolgt de journalist. Dat had mede met de Klassiekers te maken, waarin de verdediger zijn mannetje stond tegen Antony. “Nu Ten Hag bij United aan het stuur zit en mag meepraten over alle aankopen heeft hij zijn oogappel bij Feyenoord alsnog naar binnengeloodst.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *