FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord start gesprekken met Tahith Chong’

Feyenoord zou bezig zijn met het terughalen van de vleugelaanvaller Tahith Chong. Hier maakt het medium 1908 melding van. De 22-jarige speler staat onder contract bij Manchester United waar hij nooit wist door te breken.

Chong doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, maar vertrok in 2016 naar Engeland, om in de O18 van United te spelen. Na verhuurperiodes bij Werder Bremen, Club Brugge en Birmingham City sluit hij in de voorbereiding weer aan bij United, al is het onduidelijk of Erik ten Hag perspectief voor hem heeft. Feyenoord wil naar verluidt toeslaan en Chong terughalen naar Rotterdam.

Gesprekken met de aanvaller zouden al aanstaande zijn. Op Old Trafford ligt Chong nog vast tot de zomer van 2023, waardoor Feyenoord bij koop een transfersom moet overmaken naar Engeland. Zijn actuele marktwaarde ligt op 3,5 miljoen euro.

2 thoughts on “‘Feyenoord start gesprekken met Tahith Chong’

  1. niet halen na een paar gemaakte doelpunten, tegenwoordig staat de krant al vol als Frenkie de Jong een voorzet heeft gegeven dus er moet veeeeeel meer achter zitten qua onderzoek, is er geen twijfel twijfel dan ook niet om echt geld neer te leggen als hij 3 niveaus beter is dan spitsen die we de laatste jaren gehad hebben

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *