FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

DEFINITIEF: Feyenoord versterkt zich met middenvelder van AZ

Feyenoord heeft zich versterkt met de diensten van de jongen middenvelder Mohamed Taabouni. Hij komt transfervrij over van AZ. Dit heeft de club bekend gemaakt via de digitale kanalen. Hij tekent bij De Stadionclub tot medio 2024 met een optie voor nog een jaar.

Er was al langer sprake van dat Taabouni de overstap zou maken naar AZ, maar vrijdagochtend werd het nieuws definitief bevestigt door Feyenoord. De aanvaller kwam in 2013 in de jeugdopleiding van de Alkmaarders terecht en doorliep alle elftallen tot en met Jong AZ. Een doorbraak in het eerste elftal van AZ bleef echter uit voor Taabouni.

Op de clubkanalen van Feyenoord omschrijft Taabouni zich als een technisch vaardige speler. “Ik kan een mannetje passeren en ben sterk en creatief in de kleine ruimte. In fysiek opzicht kan ik nog stappen zetten, wat hier op 1908 zeker moet lukken. De faciliteiten zijn erg goed. Feyenoord is een ambitieuze club, ik heb er zin in om hier te beginnen.”

Taabouni hoopt ook samen te kunnen spelen met zijn ‘vriend’ Orkun Kökcü. “We kennen elkaar al heel lang, zijn opgegroeid in dezelfde wijk en hebben veel gevoetbald samen. Nu kijken of we hier op het veld bij Feyenoord nog steeds een match hebben.” Het is echter nog maar de vraag of de spelmaker komend seizoen ook in Rotterdam speelt. Voor de middenvelder is erg veel belangstelling vanuit diverse Europese topcompetities.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *