FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Kökcü moest lachen om komst jeugdvriend, hij kon het niet geloven’

Mohamed Taabouni speelt de komende seizoen in het shirt van Feyenoord. Hij treft daar zijn oude jeugdvriend Orkun Kokcu. Hij was aangenaam verrast toen hij hoorde dat Taabouni AZ ging verruilen voor een avontuur bij De Stadionclub.

Taabouni, die transfervrij overkomt van AZ, komt uit dezelfde wijk als Kökcü. “We zijn samen opgegroeid en hebben veel samen gevoetbald. We hebben veel meegemaakt samen”, vertelt hij aan de clubkanalen van Feyenoord. “En nu samen hier… Kijken of we hier op het veld nog steeds een match hebben.”

Kökcü had er geen rekening mee gehouden dat hij zijn jeugdvriend kon verwelkomen in De Kuip. “Hij moest eerst lachen toen hij het hoorde. Hij vond het grappig”, lacht Taabouni. “Eerst kon hij het niet geloven, maar hij vindt het mooi.” Naast de Turks international komt Taabouni met Arne Slot nog een oude bekende tegen. “Het is leuk om elkaar weer te zien na een lange tijd. Hij is ook degene die me heeft laten debuteren bij AZ.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *