FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘PSV mengt zich in de strijd om Guus Til’

Guus Til heeft de clubs voor het uitkiezen. Feyenoord wil hem graag langer behouden en het Royal Antwerp van Marc Overmars probeert hem ook binnen te hengelen. Nu kan daar ook PSV aan worden toegevoegd. Ze zien in hem een interessante optie.

Volgens PSV-clubwatcher Rik Elfrink zijn de Eindhovenaren van plan om de komende weken nog een extra middenvelder te halen. Elfrink schrijft dat bij alle inventarisaties ook wel eens de naam van Til is gevallen, die twee jaar geleden ook al in beeld was bij PSV. Toch schrijft de clubwatcher dat het aannemelijker is dat de Eindhovenaren eerst andere scenario’s gaan aftasten.

De Telegraaf meldde eerder al dat ook Antwerp in de race is voor Til. “Sinds de komst van Marc Overmars houdt Antwerp steeds nadrukkelijker de Nederlandse markt in de gaten. Er was al de aanstelling van Mark Van Bommel en zijn assistenten en de aanwerving van Vincent Janssen, maar de kans is reëel dat het daar niet bij blijft. Antwerp toont heeft concrete belangstelling voor de Nederlandse international Til, die voor Overmars en Van Bommel de gedroomde versterking voor de as van de ploeg is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *