FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat zich melden voor mandekker van Engelse promovendus’

Feyenoord wil proberen om Terence Kongolo terug te halen. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van. De mandekker staat momenteel onder contract bij de Engelse promovendus Fulham.

Mede door blessures kwam de verdediger niet aan de bak in de Championship en had hij weinig bijdrage aan de promotie van de club. De Londenaren hebben Kongolo ook in de Premier League niet nodig, waardoor hij mag uitkijken naar een andere club.

Feyenoord zou volgens het AD de verdediger willen huren, maar volgens 1908.nl is dat niet waar. De goed ingevoerde supporterssite weet te melden dat Feyenoord juist géén belangstelling heeft voor de zelf opgeleide verdediger. Dat is wel een ander geluid dan de ‘serieuze interesse’ die het Algemeen Dagblad claimde.

Het lijkt er echter wel op dat de naam van Kongolo is gevallen in Rotterdam-Zuid, maar de fysieke gesteldheid en het daardoor ontbrekende wedstrijdritme zouden de belangrijkste beren op de weg zijn (geweest). Daardoor lijkt niet alleen Kongolo nog even verder te moeten zoeken. Dat geldt ook voor Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *