FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil stunt uithalen met Orkun Kokcu’

Orkun Kokcu heeft zich in de belangstelling gespeeld van verschillende internationale ploegen maar de kans bestaat dat hij na de zomer nog gewoon in Rotterdam voetbalt. Feyenoord wil namelijk zijn contract met een jaar verlengen tot medio 2025.

Afgaande op uitspraken van de middenvelder, is de kans aanwezig dat Kökçü zich een jaar langer aan Feyenoord verbindt.

Kökçü: “Ik heb een goede band met de trainers en de spelers en ik heb ook gezien dat ik me hier goed heb ontwikkeld afgelopen seizoen. Het is zeker niet zo in mijn hoofd dat ik weg moet. Ik heb nog een contract tot 2025 en toen ik dat contract tekende, wist ik ook dat er in die vijf jaar van alles mogelijk was.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.