FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Twente-speler stelt zowel Feyenoord als PSV teleur’

Joshua Brenet zal deze zomer geen transfer gaan maken. Hij gaat namelijk zijn contract verlengen bij FC Twente. Opvallend, want hij stond ook in de belangstelling van zowel Feyenoord als PSV. Dit weet het medium Tubantia te melden.

“Het is nog niet honderd procent rond, maar ik vertrouw er voor 100 procent op dat het goed komt”, reageert technisch directeur Jan Streuer tegenover de ochtendkrant. Volgens hem gaat FC Twente de nog openstaande details voor de deal oplossen en komt er een tweejarige verbintenis aan.

Brenet kwam afgelopen winter naar Enschede waar hij hoopt zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. Met een goed half jaar lukte dat behoorlijk, want er was vanuit binnen- en buitenland veel interesse. Onder meer PSV en Feyenoord werden concreet gelinkt aan de verdediger, maar blijft dus actief in Enschede.

Daarmee blijft de succesploeg van Ron Jans het afgelopen seizoen steeds meer in tact. Eerder werd Michel Vlap alsnog overgenomen van Anderlecht, terwijl Michal Sadilek permanent overkwam van PSV. De selectie wordt aangevuld met onder anderen Mathias Kjølø en Sem Steijn, die graag de concurrentie aan wil gaan met Vlap. “Ik ga volop de strijd aan met Michel Vlap voor de plek als nummer tien. Wie weet kunnen we zelfs wel samen spelen, we zien wel waar het schip strandt”, laat hij weten tegenover RTV Oost. “Het maakt mij niet uit op welke positie ik kom te staan, als ik maar speel. Daarvoor ben ik hier gekomen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *