FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord opent de jacht op een viertal versterkingen’

Feyenoord zag deze zomer al meerdere belangrijke spelers vertrekken en veel is er nog niet voor terug gekomen. Toch heeft trainer Arne Slot er het volste vertrouwen in dat het goed komt. Hij ziet een goede basis in Rotterdam en rekent erop dat er nog nieuwe spelers bij gaan komen.

Slot zegt in gesprek met Voetbal International dat hij geen problemen heeft met dat het feit dat zijn selectie nog niet op orde is. “Ik heb liever ook nu al mijn selectie compleet, maar ik weet dat wachten soms ook kan lonen. Straks komen spelers beschikbaar die nu nog niet haalbaar zijn, maar dan ineens wel. In zo’n geval moet je kunnen toeslaan.”

Dat Feyenoord er nog een aantal nieuwelingen bij moet hebben is voor Slot wel duidelijk. “We hebben een linksback nodig, een speler die centraal achterin kan spelen als back-up voor Trauner en Senesi, we hebben behoefte aan een extra aanvallende middenvelder en iedere zichzelf respecterende topclub heeft twee spitsen die aan elkaar gewaagd zijn. Wij hebben op dit moment alleen Danilo. En dan moeten we hopen dat er niet nog een basisspeler vertrekt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *