FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord slaat grote slag en heeft nieuwe speler zo goed als binnen’

De transfer van Sebastian Szymanski naar Feyenoord is zo goed als rond. De Poolse middenvelder wordt voor een seizoen gehuurd van Dinamo Moskou en de Rotterdammers hebben tevens een optie tot koop op hem. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Het nieuws over Szymanski kwam maandag op gang en toen werd al duidelijk dat Feyenoord al een heel eind op weg was met de Poolse middenvelder. Volgens 1908.nl kan hij nu definitief koers zetten richting Rotterdam, waar hij medisch gekeurd zal worden. Waarschijnlijk zet hij nog voor het weekend zijn handtekening en eventueel kan hij zondag al zijn officieuze debuut maken in de oefenwedstrijd tegen Olympique Lyon.

Hoe hoog de overeengekomen koopoptie tussen beide clubs is, moet nog blijken. Szymanski werd in 2019 nog door 5,5 miljoen euro overgenomen van Legia Warschau door zijn huidige werknemer. De Poolse linkspoot moet na Danilo, Mats Wieffer, Javairô Dilrosun en Mohamed Taabouni de vijfde nieuwkomer in De Kuip worden. In principe lijkt hij de opvolger van nummer tien Guus Til, al kan Szymanski ook op de positie van Orkun Kökcü uit de voeten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *